Krav Maga on israelilainen itsepuolustusmenetelmä. Nimi ”Krav Maga” on hepreaa ja tarkoittaa kontaktitaistelua. Menetelmässä harjoitellaan tekniikoita ja puolustuksia erilaisia uhkatilanteita vastaan. Menetelmä on kehitetty alun perin sotilaiden tarpeisiin. Myöhemmin lajista on kehitetty siviileille soveltuva harjoittelumuoto, jossa on huomioitu itsensä puolustamisen vastuu ja periaatteet.

Hyökkäys ja uhkatilanne tulee välttää mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mieluiten ilman hyökkääjän fyysistä kohtaamista. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulee itseään pystyä puolustamaan tehokkaasti aiheuttamatta itselleen tai hyökkääjälle liiallista vahinkoa tai haittaa. Sen lisäksi, että osaa puolustaa itseään, tulee välttää ongelmia liialliseen voimankäyttöön liittyen.

Krav Magan harjoittelu seurassamme on yhdistelmä itsepuolustusta, kamppailua ja reipasta liikuntaa. Samalla, kun harjoitellaan erilaisia itsepuolustustekniikoita, fyysinen kunto kehittyy ja mikä tärkeintä, oppii lukemaan uhkatilanteita ennalta.

Ikäraja lajin harrastamiseen seurassamme on 16 vuotta. Rikostaustaa ei saa olla.